Els documentalistes no ens passem la vida treballant! A continuació podeu veure diferentes activitats d’oci amb les que m’agrada perdre el temps, sempre amb caràcter tècnic i una miqueta de productivitat i creativitat! A tot plegat també cal afegir-hi intangibles com la creació d’aquest petit website. Sempre ho he après tot des de la curiositat i amb l’ajuda de la comunitat d’Internet que comparteix tutorials, així que és un plaer poder-ne oferir els resultats.

Fer esferes de rellotge pel BIP és molt divertit. A part d’haver de fer imatges amb molt baixa ressolució i molt pocs colors, també cal configurar-ne el comportament amb un fitxer .json i compilar-ho en un .bin perquè sigui identificable pel rellotge.

Fer caràtules personalitzades per a les compres digitals de Nintendo Switch és molt divertit, ja que combina la tècnica de composar diferents elements perquè quedi prou autènctica amb la recerca del material per a fer-ho i la creativitat de tenir mitjanament bon gust!

A la Núria i a mi ens encanta cuinar, i tot i que estem lluny de poder dir que som bons cuiners, si que tenim bona sintonia als fogons. Aquí us compartirem algunes de les receptes que fem, que acostumen a ser cosetes senzilles i ben bones!